megmacizva

Téged is megmaciztak már? Találkoztál személyesen a legendás Medvesráccal? Netán egy egyszerű klón próbált Medvesrác helyébe lépni? Ki vele! Írj emailt a medveblog kukac gmail pont com címre!

Ezt brummogtátok

  • dzsin5: mit kell ennyit parázni? ez csak 1 ingyenélő. lazacra vadászik, ti meg nem kaptátok be a horgát (2011.10.12. 13:05) Azt hitte, szexpartiba jött
  • LaCaa: @Szivcsiszilvike @SzakeNber A nickeitekből ítélve biztosan nagyon értelmes emberek lehettek. Nem á... (2011.10.09. 12:02) Mi a maci?
  • RIPSteveJobs: Hallottam már erről, de azt hittem valaki csak vetít. Mindenesetre Steve Jobs él!!! (2011.10.08. 22:21) Még egy vázát is levert a gyík
  • Szívcsiszilvi: Szívás (2011.10.06. 18:17) Macikávét kért
  • Szívcsiszilvi: Ez durva. Kb. t percig néztem a képet mire leesett hogy mi az. primkó ez a csaj eléggé (2011.10.06. 18:15) Komoly volt, ahogy szívószállal itta a vébékát

Címkék

2011.09.16. 09:49 Medvevadász

A három medve

 

Az alábbi levelet Reni küldte (aki minden bizonnyal gimnazista). Nyilvánvalóan fake Medvesrácokról szól, akik nem voltak elég kemények hozzá, hogy egyedül menjenek be a buliba.
 
Kedves Medvevadász!
 
Inkább vicces, mint hasznos információ ez, amit meg akarok osztani Veled.
A nyáron voltam egy elég jó kis házibuliban Budán. Medence a kertben, szülők távoli országban, helyes fiúk, minden volt. Komolyan, mint a filmekben.
Bennünket nem is egy, hanem egyenesen három Medvesrác látogatott meg, ráadásul elég szedett-vedett jelmezben. Legalább arra vehették volna a fáradtságot, hogy kikölcsönöznek valami minőségi cuccot. Már amikor megjelentek, mindenki tudta, hogy csak valami másolatok (nem volt nehéz rájöni, mivel hárman voltak). 
(kép innen: google.com)
 
Bejöttek, de csak zavartan ácsorogtak, még egy doboz sört sem mertek elvenni a pultról. A fiúknak persze több sem kellett, rövid úton a medencébe végezte mind a három medvejelmezes. Elég nehezen kászálódtak csak ki a vízből, az a törölközőszerű anyag elég jól beitta egyből.
Amikor kimásztak, kénytelenek voltak levenni a fejüket, tele volt vízzel.
Kiderült, hogy kettővel alattunk járó kisfiúk, akik próbáltak bejutni a buliba.
Végülis, bejutottak, csak elég vizes lett a bundájuk.
 
Puszi,
Reni
  

Szólj hozzá!

Címkék: fake tini medvesrác


A bejegyzés trackback címe:

https://megmacizva.blog.hu/api/trackback/id/tr863231281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása