megmacizva

Téged is megmaciztak már? Találkoztál személyesen a legendás Medvesráccal? Netán egy egyszerű klón próbált Medvesrác helyébe lépni? Ki vele! Írj emailt a medveblog kukac gmail pont com címre!

Ezt brummogtátok

  • dzsin5: mit kell ennyit parázni? ez csak 1 ingyenélő. lazacra vadászik, ti meg nem kaptátok be a horgát (2011.10.12. 13:05) Azt hitte, szexpartiba jött
  • LaCaa: @Szivcsiszilvike @SzakeNber A nickeitekből ítélve biztosan nagyon értelmes emberek lehettek. Nem á... (2011.10.09. 12:02) Mi a maci?
  • RIPSteveJobs: Hallottam már erről, de azt hittem valaki csak vetít. Mindenesetre Steve Jobs él!!! (2011.10.08. 22:21) Még egy vázát is levert a gyík
  • Szívcsiszilvi: Szívás (2011.10.06. 18:17) Macikávét kért
  • Szívcsiszilvi: Ez durva. Kb. t percig néztem a képet mire leesett hogy mi az. primkó ez a csaj eléggé (2011.10.06. 18:15) Komoly volt, ahogy szívószállal itta a vébékát

Címkék

2011.09.20. 14:38 Medvevadász

Azt hitte, szexpartiba jött

 

 
Íme egy történet a pizzás pornón nevelkedett (fake) Medvesrácról.
 
 
Szia Medvevadász!
 
Remélem, hogy nem az igazi Medvesrác macizta meg a csajbulinkat, az elég kiábrándító lenne. Személy szerint nekem tetszik ez az egész Medvesrác-rejtély, szimpatikusnak tartom a kis macit.
A nyár méltó lezárására az egyik barátnőm, K., csajpartit szervezett. Hatan vagyunk jó barátnők, így akartuk búcsúztatni ezt a fergeteges nyarat, fiúk nélkül.
Facebookon persze ment a nagy szervezkedés, az összes pasit lepattintottuk (hadd irigykedjenek csak).
Ahogy az óra kismutatója haladt, egyre több üres pezsgősüveg jelent meg a konyhaasztalon. A jutúbról (tudom, hogy nem így írják) ment a zene, közben meg fényképeket néztünk, táncoltunk meg egy csomó embert csekkoltunk Facebookon meg iWiwen.
Rendeltünk két családi méretű pizzát, lassan úgyis jönnek az egész testet takaró ruhák, ennyi belefér alapon.
Amikor csengettek K. kezében a pizzapénzzel meg a borravalóval nyitott ajtót, és elképesztően meglepődött. A Medvesrác tartotta a nagy, szőrös mancsaiban a két pizzát. Az ő méreteihez képest a pizzák nem is voltak olyan rettentő nagyok (persze amikor átkerült az asztalra visszanyerte nagyságát, alig fért el)
Igazából örültünk neki, hogy jött, de nem tudtuk hova tenni. Mit gondolt, mit fog csinálni egy csajbuliban? Nem igazán voltunk olyan hangulatban, hogy csüngjünk minden egyes szaván, tényleg együtt akartuk elbúcsúztatni a nyarat.
Aztán rövid úton elintézte magának, hogy kidobjuk (azért így utólag megnézném magunkat, ahogyan egy nagy medvét tuszkolunk ki a hatodik emeleti lakásból a szomszédok legnagyobb örömére és meglepetésére)
Az történt ugyanis, hogy a medve lerakta a pizzákat, és felénk fordulva csak ennyit kérdezett:
– Na, lányok, ki akarja bekapni a maci f…át? (a posztoló úrihölgy, én nem. Kiírom bátran, hogy kapd be a maci faszát. Csakhogy elkerüljük az így szeret a cápa jellegű félreértéseket - a szerk.)
Ennyi nekünk bőven elég volt, épp elég bunkó állattal találkozunk a szórakozóhelyeken.
Ahogyan lökdöstük kifelé még volt pofája elkérni a pizza árát. Na persze! Azt már nem!
 
Végülis, feldobta a bulit, meg ingyen pizzát is kaptunk, de azóta sem merünk onnan rendelni. Lehet, hogy a Medvesrác vagyis remélem ál-Medvesrác ott dolgozik és bahajtaná rajtunk.
 
Puszi:
Vivi és a csapat

3 komment

Címkék: fake medvesrác


A bejegyzés trackback címe:

https://megmacizva.blog.hu/api/trackback/id/tr913240941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzakeNber 2011.10.07. 11:19:02

Kicsit hatásvadász az a nagy villogó gif...

dzsin5 2011.10.12. 13:05:30

mit kell ennyit parázni? ez csak 1 ingyenélő. lazacra vadászik, ti meg nem kaptátok be a horgát
süti beállítások módosítása