megmacizva

Téged is megmaciztak már? Találkoztál személyesen a legendás Medvesráccal? Netán egy egyszerű klón próbált Medvesrác helyébe lépni? Ki vele! Írj emailt a medveblog kukac gmail pont com címre!

Ezt brummogtátok

  • dzsin5: mit kell ennyit parázni? ez csak 1 ingyenélő. lazacra vadászik, ti meg nem kaptátok be a horgát (2011.10.12. 13:05) Azt hitte, szexpartiba jött
  • LaCaa: @Szivcsiszilvike @SzakeNber A nickeitekből ítélve biztosan nagyon értelmes emberek lehettek. Nem á... (2011.10.09. 12:02) Mi a maci?
  • RIPSteveJobs: Hallottam már erről, de azt hittem valaki csak vetít. Mindenesetre Steve Jobs él!!! (2011.10.08. 22:21) Még egy vázát is levert a gyík
  • Szívcsiszilvi: Szívás (2011.10.06. 18:17) Macikávét kért
  • Szívcsiszilvi: Ez durva. Kb. t percig néztem a képet mire leesett hogy mi az. primkó ez a csaj eléggé (2011.10.06. 18:15) Komoly volt, ahogy szívószállal itta a vébékát

Címkék

2011.09.30. 12:28 Medvevadász

Macikávét kért

 

Kedves Olvasók, nem tudom, hogy vagytok vele, nekem ez a sztori egy kicsit fake gyanús. Lehet, hogy csak valamelyikük „udvarlója” kívánta ellenőrizni a lányzót, vagy reménykedett egy féktelen Medveember-orgiába (amire már volt példa is, ugyebár).
 
(kép innen: orionrenegade.tumblr.com)
 
Kedves Medvevadász!
 
Medvesrác az én bulimat is megmacizta, csak egy rövidke, vicces történetet szeretnék megosztani.
Nem igazán vagyunk azok a vad partimacskák, mint mostanában a legtöbb lány, lehet hogy ezért is volt olyan rövid Medvesrác látogatása.
Lényeg a lényeg, egyszer csak nem kis meglepetésünkre megjelent. A lányok épp a sajtfondü végével szenvedtek, míg én kávét főztem a konyhában.
Sajnos nem én nyitottam ki az ajtót. Örültem volna, ha én köszönthetem Medvesrácot.
Igazából Niki még hiányzott a buliból, azt gondoltuk őt rejti a maszk. A hangja is elég magas volt, de nem tudtam volna egyértelműen megmondani, hogy férfi vagy nő-e a tulajdonosa.
Megkérdeztem mit szeretne inni, mire azt válaszolta egy pohár fehér bor jól esne neki.
Nálunk elég ritkán van alkohol és ez most nem az az alkalom volt, a fondühöz elhasználtam az összeset (ahhoz ugyanis muszáj), nem tudtam neki adni. Azt mondta nem baj, akkor egy macikávét szeretne. Mondjuk előtte még mondta, hogy a sajtfondü után szokás alkoholt inni, hogy kicsit lazítsa azt a sok tömény sajtot a gyomorban, de autodidakta fondüszakértő lévén elmagyaráztam neki a helyes fondüfogyasztás szabályait. Ha az ember a szabályokat betartva eszi a falatkákat, semmi baja nem lesz, nincs szüksége alkoholra (ami a kultúránkra amúgy is jellemző - beteg vagy? igyál egy kicsit).
A bor helyett macikávét kért.
Bevallom, nem tudtam mi az, de a lányok hamar felvilágosítottak, hogy a koffeinmentes kávéról van itt szó.
Soha nem ittam még olyat, így otthon sem volt.
A Medvesrác azt mondta, hogy ebben az esetben sajnos távoznia kell.
Bánom, hogy nem volt nálam macikávé, és azt is, hogy nem maradt tovább. Bár, lehet, hogy inkább az volt a baja, hogy nem egy „klasszikus házibuliba” toppant be, ahol részeg lányok dőltek volna egyből a karjaiba.
 
Ez lett volna az én félig-meddig medvesztorim.
 
Üdvözlettel és további sok sikert kívánva a bloghoz,
 
Hedvig

1 komment

Címkék: medvesrác fake gyanús


A bejegyzés trackback címe:

https://megmacizva.blog.hu/api/trackback/id/tr713267468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása